Slide background

Триаголник, клучен играч

во областа на развојот на индивидуите, бизнис, граѓанскиот и јавниот сектор.
Slide background Препознаваме, вклучуваме и инспирираме за развој! Креираме стратегии за успешни бизнис приказни

Стратешко планирање

Стратешкото планирање е без сомневање најбитниот сегмент кој гарантира одржливост и развој на едно претпријатие.

Невербална комуникација

Ако сакате подобро да се претставувате себеси преку невербалните пораки кои ги испраќате, да ја зголемите својата самодоверба и подобро да ги разберете невербалните знаци кои ви ги испраќаат другите оваа обука е одлична можност за вас!

Организациски развој

Модел на поддршка, наменет за непрофитни организации кој овозможува креирање на услови за одржлив и долгорочен развој.

Акредитирани обуки

Добивате валоризација на вашето знаење и искуство и универзитетски акредитирана диплома според болоњскиот систем ЕКТС.

Обуки за организации

Специјално дизајнирани за претпријатијата, граѓанските организации и институции, за нивен непречен раст и развој.

IMG_3140

Промоција на проектот Конект подджан од ИПА ИНТЕРЕГ програмата за прекугранична соработка на Република Грција и Република Северна Македонија. Ентузијазам, очекувања и жовијалност на присутните го одбележа овој настан на 14ти Јуни во Битола.

/
Министерот за локална самоуправа г-н Сухејл Фазлиу кој овозможува инкрементална поддшка на проектот Музеи кои ги поврзуваат културите ги поврзуваат народите.  …
Screen Shot 2019-06-08 at 15.34.46

Ново во учењето

/
Иновативна програма за брзо и ефикасно учење   The Magic of Suggestopedia NEWave in Learning_Book_English NEWave in Learning_Book_Bulgarian NEWave in Learning_Book_Italian NEWave in Learning_Book_Spanish https://newaveinlearning.eu/#int…
logo_116

Гостувања на 24Вести

/
Честопати известуваме за нашите активности преку записи и апдејти на нашата страна, овој пат имате можност да видите конкретни видеа од наши гостувања во 24Вести телевизија.…

Програма за волонтери

/
Во текот на месеците мај и јуни  се одржа обуката за волонтери, преку која волонтерите се стекнаа со применливи вештини и знаења на три теми, клучни за целокупната работа…

Користејќи ги консултантските услуги на Триаголник, благодарение на нивното искуство, знаење и поддршка успеавме да обезбедиме континуиран раст и развој на нашата компанија, дистинктивна препознатливост на пазарот на труд, зголемен број на клиенти, задоволни и исполнети вработени. Ние сме сигурни дека го направивме вистинскиот избор избирајќи го Триаголник.

Питер Мекки, директор на компанија - Дaра трејнинг, Ирска.
Питер Мекки, директор на компанија - Дaра трејнинг, Ирска.

Капацитетите на Триаголник беа искористени за осигурување на квалитетот на имплементација на универзитетскиот курс, Лидерство и младинска работа во заедницата, во Македонија и Косово, во согласност со поставените резултати на Универзитетот Јончепинг. Ние цврсто стоиме зад квалитетот кој Триаголник го нуди и испорачува.

Ларс Хартвигсон, Универзитет Јончепинг
Ларс Хартвигсон, Универзитет Јончепинг

Користејќи ги консултантските услуги на Триаголник, благодарение на нивното искуство, знаење и поддршка успеавме да обезбедиме континуиран раст и развој на нашата компанија, дистинктивна препознатливост на пазарот на труд, зголемен број на клиенти, задоволни и исполнети вработени. Ние сме сигурни дека го направивме вистинскиот избор избирајќи го Триаголник.

Алба Заими, директор на Форум Сид Косово
Алба Заими, директор на Форум Сид Косово

Обуката за Трансформација на конфликти во работна средина беше одлична можност за личен и професионален развој. Доколку сакате мислењата, знаења, вештините и пред сè впечатоците да ги паметите долго како едно позитивно искуство кое може навистина да ве промени, треба да учествувате во една ваква обука.

Александра Јадровска, АД Европа
Александра Јадровска, АД Европа

Методологијата која што ја применувате ми обезбеди да добијам применливо знаење. Токму овој е начинот на кој што јас учам, преку примери, обиди и грешки.Кога избирам обука на Триаголник, знам дека избирам квалитет!

Дејан Огненоски
Дејан Огненоски

„Во оваа група навистина ми беше пријатно, имавме чест да бидеме обучени од навистина професионални обучувачи. Сите вие сте едно делче од мојата самодоверба и ви благодарам за тоа.“

 Анета Спиревска
Анета Спиревска

На обуката, за среќа, ги најдов сите потребни одговори. Сега ефикасно го применувам наученото и им помагам на младите да се организираат, да ги изразат своите потреби и проблеми и да им се обратат на соодветните институции и организации кои би можеле да им помогнат.

Зоран Китиќ
Зоран Китиќ

Преку обуката за организациски развој, сега нашата организација може поспремно, посоодветно и постручно да одговори на предизвиците со кои секојдневно се соочуваме. Сè оди многу полесно.

Вера Петровска, раководител на воспитна служба во Детски дом „11 Октомври“
Вера Петровска, раководител на воспитна служба во Детски дом „11 Октомври“

Нè научија како да бидеме поуспешни. Со стратешкото планирање кое заеднички го изведовме, успеавме да ги диверзифицираме нашите услуги, да воведеме нови понуди со кои ќе се рашириме на пазарот и резултатите не изостануваат. Профитот веќе расте.

 Компанија: Ауто Плац
Компанија: Ауто Плац