Гостувања на 24Вести

Честопати известуваме за нашите активности преку записи и апдејти на нашата страна, овој пат имате можност да видите конкретни видеа од наши гостувања во 24Вести телевизија. (видеата можете да ги погледнете со кликање на линковите подолу)

 

Pin It