ЈА ИЗБРАВМЕ НАЈИНОВАТИВНАТА ИДЕЈА ЗА ОБУКА!

InnovationВо периодот од 25 март до 27 април имавте можност директно да ги споделувате вашите иновативни идеи за обука во рамките на изборот за најиновативна идеја за обука, Мисли иновативно, сподели идеја за обука.  Во едукацијата секогаш се потребни иновации и идеи од оние за кои е наменета и затоа решивме да ја поттикнеме вашата иновативност и ви овозможивме да го дадете својот придонес. Добивме голем број на идеи и особено ни е драго што максимално ја искористивте дадената можност  и активно се вклучивте во осмислувањето и креирањето на својот развој.

Најиновативната идеја за обука која ја избравме е следнава: Критичко размислување.
Идејата е на Елена Здравеска, студент од трета година на институтот за социјална работа и социјална политика. На Елена ѝ врачивме признание за иновативност.

Оваа идеја за обука наскоро ќе стане дел од нашата понуда на обуки и ќе биде достапна за сите оние кои сакаат да го развиваат своето критичко размислување.

Процесот на учење го движи вашата љубопитност, нашата експертиза и знаење, а клучна е заедничката соработка која што ја остваривме. Соработката е таа што ќе ни овозможи и понатаму да одговараме на предизвиците со кои се соочувате. Ви благодариме на сите на придонесот во изборот!

Pin It