Промотивен настан за проектот “Музеи кои ги поврзуваат  
културите ги поврзуваат луѓето

 

Триаголник Центар за Неформално Образование има задоволство да Ве
покани на промотивен настан за проектот “Музеи кои ги поврзуваат
културите ги поврзуваат луѓето – со акроним CONNECT од INTEREG IPA
PROGRAMATA – прекугранична соработка со Република Грција” кој ќе се
одржи на 14 Јуни 2019  (петок) со почеток во 12:30 часот во Хотел
Епинал, Битола (ул. Маршал Тито бб.)

 

Pin It